Reis plannen

Reis plannen

Grote kans dat je al het één en ander hebt gelezen op deze website. Je hebt kunnen ontdekken hoe mooi Boedapest is. Heb je de time-lapse video ook bekeken? Prachtig! Naast Boedapest zijn er ook andere mooie plekken in Hongarije, zoals het Balatonmeer of de mooie stad Miskolc. Allemaal mooie plekken om te bezoeken natuurlijk. De vraag is natuurlijk wel, hoe plan ik mijn reis goed? Wij willen je daar graag bij helpen. Er zijn natuurlijk een aantal stappen die je moet nemen als je de reis wilt plannen. Allereerst kijken wij even naar de reis per vliegtuig. Waar moet je rekening mee houden?

schiphol-smart-parking-logoSchiphol
Als je met het vliegtuig naar Hongarije wilt reizen dan kun je het beste vertrekken vanaf Schiphol. Reis je met de auto naar Schiphol, zorg dan voor een goede parkeerplek. Met Schiphol Smart Parking is dit een fluitje van een cent. Je auto eenvoudiger parkeren kan namelijk niet! Reserveer je parkeerplek via de website, zodat je zeker weet dat je auto straks een mooie plek heeft nabij Schiphol.

 

KLMBoek je vliegticket
Als je een parkeerplek hebt vastgelegd kun je het vliegticket boeken. Boek een vliegticket naar Boedapest. Een betrouwbare vliegtuigmaatschappij is natuurlijk de KLM. Vanaf 99 euro retour kun je al naar Boedapest reizen!

 

transaviaTransavia
Je kunt er ook voor kiezen om niet met KLM te reizen maar met Transavia. Je kunt dan van Rotterdam airport vertrekken. Vergelijk de ticket prijzen met KLM om te ontdekken welke partij goedkoper is!

 

 

Asunny-cars-logouto huren
Als je eenmaal bent aangekomen in Boedapest dan kan het heel handig zijn om een auto te huren. Een auto huren maakt je namelijk heel flexibel. Met een auto kom je vaak iets verder dan alleen je hotelkamer. Hongarije is een groot land en zeker de moeite waard om doorheen te rijden. Huur daarom voordelig een auto en rijd door Hongarije heen. Ontdek de schoonheid van het land. Een auto kon je heel eenvoudig huren bij bijvoorbeeld Sunny cars.

 

logobookingOvernachten
Als je naar Hongarije afreist moet je natuurlijk ook een plek hebben om te overnachten. Hoe kun je goedkoop en comfortabel overnachten? Wij hebben zelf een hele goede ervaring met Booking.com. DE website als het gaat om hotel overnachtingen. Naast hotels kun je in Boedapest ook overnachten in een appartement of vakantiewoning.